500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Relax Team HE-01 100W Micro Usb Şarj Data Kablosu" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Relax Team HE-01 100W Micro Usb Şarj Data Kablosu

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

48.00 ₺

Bağlantıyı en güvenilir şekilde sağlayan ve hızlı şarj imkanı sunan Relax Team HE-01 100W Micro USB Şarj Data Kablosu ile tanışın.


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Bağlantıyı en güvenilir şekilde sağlayan ve hızlı şarj imkanı sunan Relax Team HE-01 100W Micro USB Şarj Data Kablosu ile tanışın. Bu yüksek kaliteli kablo, dayanıklı yapısı ve sağlam tasarımıyla öne çıkıyor.

Relax Team HE-01 100W Micro USB Şarj Data Kablosu, cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj etmenize olanak tanırken aynı zamanda veri aktarımı için de mükemmel bir çözüm sunar. Her iki ucu da güçlendirilmiş konektörlerle donatılmıştır, böylece uzun süreli kullanımlarda dahi mükemmel performans gösterir.

Bu kablo, Micro USB uyumlu tüm cihazlarla uyumludur ve evde, ofiste veya seyahat sırasında kullanım için idealdir. Ayrıca, 100W güç çıkışıyla hızlı şarj desteği sunar, böylece zamanınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Relax Team HE-01 100W Micro USB Şarj Data Kablosu ile cihazlarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde şarj edin, veri aktarımını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirin ve her an bağlantıda kalın.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Relax Team HE-01 100W Micro Usb Şarj Data Kablosu Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir