500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Everest SM-613 Kablosuz Optik Mouse 1200 Dpi" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Everest SM-613 Kablosuz Optik Mouse 1200 Dpi

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

289.62 ₺

Everest SM-613 Siyah 2.4GHz Optik Kablosuz Mouse, gelişmiş 2.4GHz radyo frekans teknolojisiyle donatılmış bir üründür.


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

Tabii, işte bir SEO uyumlu içerik örneği:


Everest SM-613 Siyah 2.4GHz Optik Kablosuz Mouse, gelişmiş 2.4GHz radyo frekans teknolojisiyle donatılmış bir üründür. Bu mükemmel mouse, kablosuz iletişim alanınızı 10 metreye kadar genişleterek, özgürlüğünüzü artırır. Maksimum kablosuz kullanım alanı sunan SM-613, sunum gibi uzak uygulamalarda bile size kesintisiz bir kaplama alanı sağlar.

Ayrıca, Android uygulamalarını destekleme özelliği sayesinde, bu mouse her zaman önde olmanıza yardımcı olur. Ergonomik tasarımıyla uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlar. Hassas optik teknolojisiyle, yüksek hassasiyet ve doğruluk sunar.

Everest SM-613 Siyah 2.4GHz Optik Kablosuz Mouse, hem iş hem de eğlence için ideal bir seçenektir. Hem evde hem de işyerinde kullanım için uygun olan bu mouse, günlük bilgisayar kullanımınızı kolaylaştırır ve verimliliğinizi artırır.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Everest SM-613 Kablosuz Optik Mouse 1200 Dpi Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir