500₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Asus RP-N12 2 Antenli Priz Tipi 300Mbps Wi-Fİ Kablosuz Menzil Genişletici" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Asus RP-N12 2 Antenli Priz Tipi 300Mbps Wi-Fİ Kablosuz Menzil Genişletici

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

731.37 ₺

ASUS RP-N12 Kablosuz-N300 Menzil Arttırıcı İncelemesi: Güçlü Sinyal, Kolay Kurulum ve Esnek Kullanım


Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan

ASUS RP-N12 Kablosuz-N300 Menzil Arttırıcı, güçlü sinyali, kolay kurulumu ve esnek kullanımıyla dikkat çeken bir cihazdır. Bu incelemede, RP-N12'nin özelliklerini ve kullanıcıya sağladığı avantajları detaylı bir şekilde ele alacağız.

Harici Anten ve Geniş Kapsama Alanı

RP-N12, güçlü harici MIMO antenlere sahiptir, bu da kablosuz sinyal alanını artırır ve mevcut kablosuz router'ın kapsama alanını genişletir. Bu özelliği sayesinde, ölü alanları ortadan kaldırır ve ev veya ofis içinde her yere yüksek hızda ve güvenilir internet bağlantısı sağlar.

Kolay Kurulum

WPS tuşu sayesinde, RP-N12'nin kurulumu hızlı ve güvenlidir. Tek bir tuşa basarak cihazı hızlıca kurabilirsiniz. Gelişmiş ayarlar için ise Ethernet kablosu aracılığıyla bir bilgisayara bağlanarak doğrudan web tabanlı yapılandırma menüsüne erişebilir veya kablosuz olarak ayarlayabilirsiniz.

Akıllı LED Sinyal Göstergesi

RP-N12'nin akıllı LED sinyal göstergesi, en uygun yerde kurulum yapmanıza yardımcı olur. Router'dan gelen sinyallerin kapsama alanı içinde ve RP-N12 ile daha iyi kablosuz kapsama alanı elde etmek istediğiniz konum arasında bulunması önerilir. Bu noktayı, sinyal gücü göstergesini kullanarak kolayca belirleyebilirsiniz.

Roaming Assist Teknolojisi

RP-N12, ASUS router'ınız arasında bağlantıyı değiştirmeniz gerektiğinde dolaşımı zahmetsiz hale getiren Roaming Assist teknolojisine sahiptir. Bu sayede, daima en güçlü Wi-Fi sinyaline otomatik olarak bağlanırsınız, evinizde gezinirken bağlantı kopması gibi problemlerle karşılaşmazsınız.

Çoklu Kullanım Modları

RP-N12, alan genişleticinin yanı sıra kablosuz erişim noktası (AP) veya medya köprüsü olarak da kullanılabilir. Bu sayede, ihtiyaca göre cihazı farklı senaryolarda kullanabilir ve kablosuz ağınızı daha da esnek hale getirebilirsiniz.

ASUS RP-N12 Kablosuz-N300 Menzil Arttırıcı, güçlü sinyal, kolay kurulum ve esnek kullanım özellikleriyle öne çıkan bir cihazdır. Ev veya ofis içinde kablosuz ağınızı güçlendirmek ve genişletmek için ideal bir çözümdür.

  1. Mağazamızdan satın alacağınız bütün ürünler distribitör garantilidir.
  2. Satın almış olduğunuz ürününüz ile birlikte gelen faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir. Lütfen garanti süreci bitişine kadar faturanızı saklayınız.
  3. Satın almış olduğunuz ürünün ambalajında herhangi bir deforme söz konusu ise lütfen kargo firmasına tutanak tutturunuz. Tutanak tutturduktan sonra müşteri hizmetlerimize 0545 321 66 41 nolu telefondan bilgi veriniz.Aksi takdirde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. Herhangi bir mazeretinizin bulunmaması ( Ürünün arızalı çıkması , firmamızdan kaynaklı yanlış ürün gönderimi hariç ), iade durumunda kargo ücretleri tarafınızdan tahsil edildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.
  • Haftaiçi Saat 15:00  Hafta Sonu ( Cumartesi ) Saat: 11:00 e kadar olan siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Bu zamanların dışında verilen siparişleriniz ertesi iş gününde kargoya verilecektir.
  • 500 ₺ ye kadar olan siparişlerinizde sabit kargo ücreti 25 ₺ dir. Sistem tarafından otomatik yansıtılacaktır. 500₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır.
  • Siparişinizin kargo takip numarası sisteme belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS ile bildirilecektir.

Asus RP-N12 2 Antenli Priz Tipi 300Mbps Wi-Fİ Kablosuz Menzil Genişletici Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir